Personvern­erklæring

Denne erklæringen gjelder for:
https://fridager.no

Ansvarlig for utvikling og publisering av Fridager.no er Digtra AS org. nr. 920 589 057. Innstillinger for personvern er administrert av Google. Ved hjelp av Google sin popup med annonsekontroller kan du gi eller trekke tilbake samtykker eller avvise lagring av cookies, tilpasning av annonser, og annen bruka v dine data.

Slik finner du enkelt annonsekontrollene for nettstedet:
For å lese informasjonen og administrere dine valg, gå til fridager.no-forsiden eller en hvilken som helst annen underside utenom denne personvernserklæring-siden, og du vil få se et vindu med informasjon og innstillinger for å velge dine samtykker rundt personvern og informasjonskapsler. Så snart du har lagret dine valg, kan du finne igjen Google-popupen og endre dine valg ved å klikke på den blå lenken «Innstillinger for personvern og informasjonskapsler» som i ettertid vil ligge helt nederst på alle undersider av nettstedet fridager.no. Gjennom lenken får du informasjon om hvordan du kan trekke tilbake et eventuelt samtykke til personlig tilpasning av annonser, informasjonskapsler, etc.

Under følger informasjon om hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi gjør det. Dette er informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside.

For å levere annonser på nettsiden bruker vi Google AdSense som finansierer driften av denne nettsiden. For å se Google sin informasjon om tredjeparter og velge hva du ønsker å samtykke til av annonser fra Google, gå til innstillinger for personvern og informasjonskapsler som beskrevet i toppen av denne artikkelen.

Se Googles side for personvern og vilkår for å lese mer om hvordan Google bruker personopplysninger dersom du gir samtykke på dette nettsted. Vi bruker bevisst ikke Google Analytics eller Google Fonts for å unngå unødvendig lagring eller deling av andre personopplysninger.

Vi har ikke tredjeparts-informasjonskapsler utover Google Adsense.

Har du spørsmål om dette, eller om hvordan vi ellers behandler personopplysninger vi innhenter gjennom andre kanaler, så er du velkommen til å ta kontakt med oss på e-post innboks@fridager.no